Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

O nama

Region & Logistika_

Naša priča

SKY PRO_ Profesionalni AV sistemski integrator_

SkyPro je najveći sistemski integrator koji je specijalizovan za audio i vizuelna rešenja, poslujući u Srbiji i regionu. Kompanija je deo Sky korporacije, sa preko 20 godina iskustva. SkyPro sa zadovoljstvom nudi inovativna AV rešenja koja omogućavaju organizacijama i preduzećima da sarađuju, stvaraju i dele ideje uz pomoć najsavremenije audio-vizuelne tehnologije.

Pružamo prilagođena i jedinstvena audio, vizuelna i svetlosna rešenja za ugostiteljstvo, zabavnu industriju, obrazovanje,kao i kompanijama za rentiranje svih veličina na području jugoistočne Evrope. Tim stručnih konsultanata, inženjera i tehničara radi sa klijentima od kreiranja dizajna i planiranja do instalacije i obuke upravljanja integrisanim audiovizuelnim sistemima.

Saradnja sa kompanijom SkyPro će vam omogućiti rad sa timom veterana AV industrije koji su dizajnirali i integrisali stotine inovativnih, prilagođenih audio-vizuelnih rešenja. Naša snaga leži u našoj sposobnosti da slušamo i razumemo jedinstvene potrebe svakog klijenta, kao i u kreativnosti pri rešavanju svakog izazova sa kojim se susretnemo.

UT

0-1

Usluge uključuju:

 

Prodaja proizvoda

Dizajn sistema

Instalacija sistema

Obuka

Podrška nakon prodaje


SKY PRO /2020

Servis i podrška

Širok spektar rešenja_

SkyPro ima širok spektar rešenja za podršku koja je dizajnirana da vašoj organizaciji pruži fleksibilne, prilagodljive usluge i opcije podrške iz našeg sveobuhvatnog portfelja usluga. Naša tehnička podrška sastoji se od tehničara, inženjera, administratora i menadžera koji zajedno rade na pružanju vrhunske tehničke podrške vama i vašoj organizaciji.

Bez obzira da li vam je potrebno vreme i materijalno rešenje, globalni ugovor o održavanju i podršci ili rešenje o upravljanju usluga, SkyPro je posvećen pružanju odgovarajućih usluga podrške i boljem korisničkom iskustvu.

SP

0-1
Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

Naš cilj je da osiguramo da naši klijenti potpuno razumeju i da će u potpunosti imati koristi od svih funkcija i funkcionalnosti njihovih AV&L rešenja (proizvoda).

Projektni menadžment je od suštinske važnosti za uspešno planiranje, instalaciju i integraciju bilo kog audio vizuelnog ili svetlosnog rešenja.

Naše rukovodstvo i zaposleni čine naš tim vodećim u industriji. Imamo posvećenost i znanje da pružimo našim klijentima najbolje moguće iskustvo u audio vizuelnom rešenju.

Upoznajte naš tim

Iskusni profesionalci koji vole svoj posao_

SkyPro je vodeći provajder audio/video i rasvetne opreme koji nudi kompletan dizajn, instalaciju, integraciju, obuku i usluge podrške za širok spektar audio/video rešenja. Naše rukovodstvo i zaposleni čine naš tim vodećim u industriji. Naša posvećenost i ekspertiza nam omogućuje da pružimo našim klijentima najbolje moguće iskustvo u audio vizuelnom rešenju.

Naš tim poseduje najviše sertifikate iz tehnologije i godine iskustva u svim aspektima tehnološke integracije. Zadovoljstvo klijenata se može videti kroz našu izuzetnu posvećenost prema detaljima, kao i strast za kvalitetom i izvrsnošću sa svakom završenom instalacijom.

MT

0-1

Dizajn i integracija

Za audio i vizuelna rešenja_

Svaki naš veliki i mali projekat započinje dizajnom i inženjeringom sistema gde se uzimaju u obzir svi aspekti: tehnički, arhitektonski, ekološki, budžetski, radni tok i buduće širenje.

Uključivanje SkyPro tima zaduženog za dizajn u početnoj fazi osigurava da se vaš AV sistem pravilno integriše u željeni prostor, štedeći tako vreme i novac. Dizajn sistema i inženjering su ključni početni korak uspeha vaše audio-vizuelne implementacije.

Milan Cvetinović

Director_

Address

Belgrade, Serbia_

Phone

+381 63 103 2000_

Mail

milan.cvetinovic@skymusic.rs_

Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_