Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

Usluge

Projektovanja i instalacije_

Audio

Isporučujemo visokokvalitetna rešenja_

SkyPro dizajnira i isporučuje profesionalna audio rešenja za klijente koji traže optimalne akustičke performanse za svoj jedinstveni prostor i brend.

SkyPro timovi imaju decenijsko iskustvo sa inženjerskim rešenjima za maloprodaje, restorane, mesta za zabavu i visokotehnološke korporativne (konferencijke) sale.

Konstantno isporučujemo visokokvalitetna rešenja radeći sa vodećim proizvođačima kao što su: Mayer Sound, EAW, Void, dB Technologies, Audac, BiAmp, SHURE, SONIFEX.

US

0-1

Video

Najnovije inovacije na polju video tehnologije_

SkyPro koristi najnovije inovacije na polju video tehnologije zarad formiranja jedinstvenog i nezaboravnog korisničkog iskustva. Proizvođači video displeja sarađuju sa provajderima softvera i kompanijama koje posluju na društvenim mrežama kako bi kupce dodatno ojačali pod okriljem brenda. Napredak u kvalitetu video zapisa i “mirrored displays” nude brendovima mogućnost da u potpunosti preispitaju kako komuniciraju sa ciljnom grupom.

Od maloprodaje i zabave do korporativnih događaja, stalne inovacije vizuelnih sistema menjaju način na koji ljudi trguju, sarađuju i uče. Zahvaljujući višegodišnjem radu koji uključuje čitav asortiman profesionalne opreme - video projektore, LCD ekrane, LED displeje, elemente video infrastrukture i dodatke za montiranje, SkyPro može da ponudi raznovrsna i prilagođena rešenja za sve oblasti upotrebe: prezentacije i konferencije, obrazovanje, industriju, uslužni program, kritičnu infrastrukturu, zabavu, predstave, bioskope, muzeje i sportske aktivnosti.

Naši partneri za video segment: Absen, UniLumin, Mr.LED, AVA LED, RGB Link, NOVA, Video Wall, Key Digital, NEC, BARCO, CleaverTouch, SAMSUNG.

US

0-2

Rasveta

Sve vrste i tehnologije rasvete_

Rasveta za pozornicu u pozorištima, klubovima, televiziji i javnim prostorima. Arhitektonska rasveta za javne prostore poput onih u oblasti ugostiteljstva ili salona. Specijalna rasveta za stvaranje atraktivnog okruženja i različitih doživljaja. SkyPro je u mogućnosti da dizajnira, izvede i isporuči kompletnu električnu instalaciju za sve vrste i tehnologije rasvete.

Naši partneri: Elation, SGM, DTS, VELVET, OBSIDIAN, SRS, Minuit UNE, ROBERT JULIET,ADB

US

0-3

Bine, nosači, zaštitni elementi

Scenska tehnologija i kontrola publike_

Scenska tehnologija kao i kontrola publike su od suštinskog značaja u organizaciji događaja. SkyPro je distributer i provajder za sve vrste privremenih konstrukcija poput stepenica, krovnih konstrukcija, konstrukcija skela, sedišta za publiku, ograde za kontrolu publike, motornih dizalica i slične opreme za scenu.

Naši partneri Eurotruss, AFIX, Chainmaster and Doughty su najbolji u industriji.

US

0-4

Montažne zavese

SkyPro je distributer i provajder svih vrsta zavesa_

Svaka kulturna ustanova i pozorište imaju potrebu za zavesama. SkyPro je distributer i provajder svih vrsta tkanina, materijala za podove, sedišta, mehaničkih i upravljačkih sistema koji se nalaze ispod i iznad bine.

US

0-5