Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

Partneri

Status partnerstva na visokom nivou_

EAW

Eastern Acoustics Works

EAW je američka kompanija koja se bavi poizvodnjom zvučnika od 1978. godine. Osnovana od strane Kenneth Berger i Kenton Forsythe, kompanija od samog početka isporučuje revolucionarne proizvode i tehnologije koje spajaju umetnika i publiku rešavajući izazove sa kojima se profesionalci susreću svakodnevno.

Priča o tehnologiji prati jasan put koji je počeo sa optimizacijom osnovnih akustičkih komponenti i svake karike u lancu audio signala.

Gunness focusing, Beam steering, Adaptive performance su samo neke od tehnologija koje su nam došle iz EAW-a.

Danas EAW proizvodi zvučnike za sve namene, i to za: kafiće, klubove, pozorišta, stadione, koncerte.

Eaw Link

Shop_

Veb-sajt

https://www.eaw.com/

Godina osnivanja

1978_

PA

0-2

KLOTZ

Lider u dizajnu i proizvodnji multimedijalnih i oktičkih kablova

KLOTZ AIS je Nemačka kompanija sa dugom tradicijom u izradi bakarnih i optičkih kablova.

Proizvode kablove za: audio, video, multimedije, i optičke komunikacije. KLOTZ kablovi se koriste u studijima za snimanje, televizijama, pozorištima, stadionima/koncertnim halama, koriste ih muzičari početnici i profesionalci.

Sva proizvodnja i razvoj proizvoda se odvija u Nemačkoj. ISO 9001:2008 standard je već godinama u protokolu proizvodnje KLOTZ kablova.

Klotz Link

Shop_

Veb-sajt

https://www.klotz-ais.com/

Godina osnivanja

1979_

PA

0-3

MrLED

Proizvodnja LED ekrana svih formata i namena

MrLED je ćerka državne firme Fujian FURI Electronics Co., Ltd i osnovana je u aprilu 2006. godine u Ženšen provinciji u Kini.

Kompanija je specijalizovana za razvoj tehnologija i proizvodnju LED ekrana svih formata i namene.

MrLED odlikuje pouzdan kvalitet, odlična usluga i podrška klijentima u šta smo se godinama unazad više puta uverili. MrLED ekrani su korišćeni na mnogim velikim svetskim događajima poput: Guangzhou Asian games, Shanghai world expo, Sydney autodrome itd.

MrLED Link

Shop_

Veb-sajt

http://www.mrled.cn/

Godina osnivanja

2006_

PA

0-4

DTS

Adriatic Region Distribution

DTS je Italijanska komapnija koja dizajnira, razvija i proizvodi svetlosne uređaje u preko 70 zemalja širom sveta. Osnovana od strane tri rođena brata, kompanija već 36 godina prati filozofiju porodičnog biznisa i proizvodnje u malom Italijanskom gradu na Jadranskoj obali.

DTS proizvodi scensku i arhitektonsku rasvetu sa halogenim, metal-halogenim i LED izvorom svetla. Prvi su u svoje uređaje ugradili FPR sistem beskonačne rotacije kod roto-glava.

Svake godine novi patent krasi njihove, a i proizvode drugih proizvođaca.

DTS proizvodi se mogu naći u pozorištima, televizijama, klubovima, rental kompanijama širom sveta.

DTS Link

Shop_

Veb-sajt

https://dts-lighting.it

Godina osnivanja

1980_

PA

0-5

EUROTRUSS

Proizvodi na koje možete računati

EUROTRUSS je Holandska kompanija koja se bavi razvojem tehnologija i proizvodnjom u oblasti aluminijumskih modularnih bina od 1993. godine. Sve vreme proizvodni proces se odvija u Holandiji po najvišim Evropskim bezbednosnim standardima. 1993. godine osnivač kompanije Martin Kuyper je patentirao proizvod koji je izmenio istoriju i proces proizvodnje aluminijumskih segmenata tako što je izmislio FAST DUTY CONICAL CONNECTION SYSTEM koji je i danas u upotrebi kod svih svetskih proizvođača aluminijumskih konstrukcija.

Eurotruss segmenti se koriste u koncertnoj i TV produkciji kao i u trajnim instalacijama u klubovima, pozorištima, televizijama itd.

Eurotruss Link

Shop_

Veb-sajt

http://www.eurotruss.com

Godina osnivanja

1993_

PA

0-6

SGM

Scenska i arhitektonska LED rasveta

Prvobitno osnovan 1975. godine, SGM ima više od 40 godina iskustva u zabavnoj industriji fokusirajući se na rasvetu. 2009. godine SGM je kupila italijanska grupa RCF, koja je ubrzo nakon toga dovela Petera Johansena na čelo novog centra za istraživanje i razvoj u Danskoj. Oslanjajući se na svoje bogato iskustvo u poslu i sposobnosti za preduzetništvo, Peter Johansen je kupio SGM i sa uskim krugom zaposlenih i grupom investitora sedište kompanije je osnovano u Danskoj 2012. godine. Fokusirajući se na inovacije i eksperimentišući sa novim tehnologijama, SGM je okupio jedan od najiskusnijih timova za istraživanje i razvoj u celom svetu. Iako je SGM prerastao u velikog globalnog igrača, kompanija je sada čisto danska.

Misija Petera Johansena da povrati tržišnu poziciju vodeće kompanije zabavnog segmenta i arhitektonskog dizajna rasvete omogućila je SGM da se specijalizuje za LED rešenja.

Uz konstantno rastuću visokokvalifikovanu distributersku mrežu i brendirane ćerke firme širom sveta, SGM je uspostavio globalno prisustvo, demonstrirajući iskustvo u opremi za osvetljenje istovremeno prezentujući vrhunska rešenja.

SGM Link

Shop_

Veb-sajt

http://sgmlight.com/

Godina osnivanja

1975_

PA

0-7

GENELEC

Industry standard u audio produkciji

Genelec je proizvođač zvučnika sa sedištem u Finskoj. Kompanija dizajnira i proizvodi uređaje specifične namene i to za profesionalne studije za snimanje, mastering i mix, broadcast i filmsku produkciju kao i za instalacije u ugostiteljskim objektima i kućnim Hi Fi sistemima.

Osnovali su je Mr Ilpo Martikainen i Mr Topi Partanen davne 1978. godine.

Celokupan proces dizajna i proizvodnje se odvija u Finskoj. Genelec je dobitnik mnogobrojnih nagrada za tehnološke inovacije i kvalitet i važi za industry standard u audio produkciji.

Genelec Link

Shop_

Veb-sajt

https://www.genelec.com/

Godina osnivanja

1978_

PA

0-8

SOUNDSTATION

Proizvođač audio i svetlosne tehnike

Soundsation je Italijanski proizvođač audio i svetlosne tehnike sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Kompanija postoji od 1976. godine.

Soundsation veruje da svi ljudi mogu da dožive radost stvaranja muzike. Zbog toga kreiramo muzičku opremu koja se lako koristi, veoma je pouzdana i veoma pristupačna za muzičare i ljubitelje muzike širom sveta.

Bilo da se radi o zvučniku ili klasičnoj gitari, sve proizvode Soundsation-a dizajnirao je talentovani tim iskusnih muzičara i audio inženjera. Radimo zajedno od 2005. godine i strastveno kreiramo sjajne muzičke proizvode od visokokvalitetnih materijala za izvanredne performanse.

Soundstation Link

Shop_

Veb-sajt

https://www.soundsationmusic.com/en/

Godina osnivanja

1976_

PA

0-9

Db technologies

Adriatic Region Distribution

AEB Industriale s.r.l, osnovana 1974. godine u Bolonji, Italija, posluje na profesionalnom audio tržištu pod brendom dBTechnologies i deo je lidera RCF-a u pro audio industriji. Sedište kompanije AEB Industriale smešteno je u Bolonji, gde su svi dBTechnologies proizvodi dizajnirani i razvijeni.

Tokom godina, zahvaljujući politici značajnih ulaganja u istraživanje i razvoj, dizajn i proizvodne tehnologije, proizvodi dBTechnologies su uspeli da steknu veliko priznanje za neke revolucionarne tehnološke inovacije, kao i njihove inherentne standarde kvaliteta. Konkretno, dBTechnologies je bila jedan od glavnih tehnoloških inovatora na polju aktivnih zvučnika i digitalnih pojačala, istovremeno dajući veliki naglasak detaljima i dizajnu.

Stalno istraživanje novih materijala i tehnologija, zajedno sa sposobnošću stvaranja jedinstvenih dizajnerskih rešenja, ključni su sastojci za sve veći tržišni udeo i uspeh.

U januaru 2016. brend je distribuiran u više od 100 zemalja širom sveta, pružajući instalaterskim kompanijama, kompanijama za iznajmljivanje, dizajnerima zvuka i muzičarima audio opremu koja je kombinovala vrhunske zvučne performanse sa dizajnom “Made in Itali”.

Db technologies Link

Shop_

Veb-sajt

http://dbtechnologies.com

Godina osnivanja

1974_

PA

1-0

Ayrton

Svetlosna rešenja

Inovacija je volja da se uvek pomeraju granice dalje od svih ostalih ... i u novim pravcima.

Sa sedištem u blizini Pariza u Francuskoj, Ayrton se specijalizovao za razvoj inteligentnih rešenja za LED osvetljenje za industriju zabave i arhitekture. Odeljenje kompanije Ayrton za istraživanje i razvoj može se pohvaliti nekim od najboljih stručnjaka u oblastima mašinskog, elektronskog i softverskog inženjerstva, koji novu tehnologiju i avangardne razvojne koncepte prevode u jedinstvene i originalne proizvode. Od trenutka lansiranja, Ayrton gotovo trenutno postaje prvi izbor dizajnera osvetljenja u televizijskoj produkciji, pozorištu i događajima visokobudžetnog profila.

Ayrton je tvorac svetlosnih rešenja poput EasyColor, ModuLed, DreamPanel, ArcaLine, IceColor, WildSun, RollaPiX, MagicPanel, MagicBlade, IntelliPix, MagicDot, CosmoPix, AlienPix i Merak. Sada, nakon Ghiblija i Mistrala, kompanija je lansirala još dva proizvoda za elektrifikaciju: Bora i Khamsin.

Ayrton Link

Shop_

Website

https://www.ayrton.eu

Estabilished

2001

PA

1-1

Afix

Proizvodnja, prodaja i iznajmljivanje skela

Afix bvba je osnovan u februaru 2004. godine.

U samom početku određeni delovi konstrukcijskih skela se razvijaju i proizvode u svrhu prodaje. 2005. godine Afix je dodao dodatnu aktivnost u prodaju skela: iznajmljivanje. Uložene su značajne investicije kako bi se stvorila pristojna flota za iznajmljivanje. Iste godine Afix je osnovao sopstvenu fabriku. Od 2006. godine prvi zaposleni su se pridružili fabrici, izgrađen je prodajni tim, proširena je administracija i komercijalna kancelarija. Kako bi se omogućio dalji rast, “holding” struktura je uspostavljena 2012. godine. Danas oko 50 radnika osigurava kvalitativnu proizvodnju svih delova skela i Afix izvozi u preko 30 zemalja sveta.

Afix Link

Shop_

Website

http://www.afixgroup.com/en

Estabilished

2004

PA

1-2

Alto

Vrhunske performanse po povoljnim cenama_

Alto Professional je osnovan 2000. godine od strane pasioniranog tima audio inženjera koji su težili da kreiraju i naprave proizvode koji pružaju vrhunske performanse po povoljnim cenama za profesionalnu upotrebu u uzvođenju uživo. Kroz upotrebu savremenih tehnika za proizvodnju, vrhunske DSP tehnologije i sofisticiranog dizajna, Alto je uspeo da proizvede niz proizvoda koji pružaju izuzetne performanse i izuzetnu vrednost muzičkim izvođačima i live inženjerima zvuka. Mi smo kompanija koja ne proizvodi samo alate za inženjere zvuka - zvučnike, pojačala i miksere već i alate za muzičke izvođače uključujući sveobuhvatne PA sisteme za solo, duo i grupne postavke.

Naša misija je jednostavna: kreirati proizvode za upotrebu u nastupima uživo koji će doslovno “oduvati” konkurenciju u smislu tačnosti, snage, izdržljivosti, prenosivosti i cene. Svaki proizvod koji dizajniramo, svaka komponenta koju odaberemo i svaki proizvodni proces koji koristimo je u službi te jednostavne misije. U kompaniji Alto, posvećeni smo isporuci proizvoda koji će godinama služiti našim kupcima i pružati izvanredne performanse u svim situacijama. Naša strast u stvaranju alata koji će vam pomoći da vas neko čuje je identična kao strast prema muzici koju vi stvarate.

Alto Link

Shop_

Website

www.altoproaudio.com

Estabilished

2000

PA

1-3

Audac

Inspiracija i kvalitet koji premašuju očekivanja_

“Ono što doživljavamo putem naših čula je ono što život čini smislenim.” U stvari, može se reći da se kroz osobine govora i muzike koju doživljavamo upoznajemo sa višim vrednostima života.

Ovo je samo jedan od razloga zašto ćete u AUDAC kompaniji pronaći strast prema zvuku. Svaki zvučnik, audio matrix ili pojačalo koje razvijemo izražava istu inspiraciju i kvalitet koji premašuju očekivanja korisnika, te nije slučajno što je naš uspeh rezultat istraživanja novih metoda i ideja izvan uobičajenih granica.

Audac Link

Shop_

Website

https://audac.eu

Estabilished

1992

PA

1-4

Ava Led Screen

Visoki kvalitetom proizvoda_

Ava Led Screen vam je uvek na raspolaganju sa poverenjem, visokim kvalitetom proizvoda, blagovremenom isporukom, podrškom nakon prodaje i svojim dugogodišnjim iskustvom.

AVA Led ekran koji pokreće Ava služi u industriji LED ekrana od 2011. AVA LED počeo da izvozi 2017. Naš LED sistem displeja je besprekoran, pružajući jasno i detaljno uređivanje slika. Proizvodimo ekrane u Turskoj kao i sa markom „Made in Turkey“. Našom proizvodnjom upravlja Istanbul Freezone / Turska.

Ava Led Screen Link

Shop_

Website

https://www.avaledscreen.com

Estabilished

1976

PA

1-5

ChainMaster

Nudi široku paletu proizvoda_

Tokom 25 godina otkako su ChainMaster proizvodi prvi put ušli na tržište, naša kompanija se razvila u jednog od vodećih svetskih proizvođača opreme za podizanje tereta u industriji događaja i zabave i sada nudi široku paletu proizvoda, od instalacionih radova do složenih scena primene, pa čak i potpuno automatizovanih radnji.

Naš visoko motivisani i kvalifikovani tim takođe je u stanju da doprinese realizaciji visokokvalitetnih projekata bilo kojih razmera. Naše reference uključuju institucije poput nove Filharmonije u Hamburgu, Stokholmske opere, Lanxess Arene u Kelnu, Nokia pozorišta u Los Anđelesu, Državnu Palatu u Kremlju, kao i Nacionalni kongresni centar Katara.

ChainMaster Link

Shop_

Website

https://chainmaster.de/en/

Estabilished

1996

PA

1-6

Void

Napredni profesionalni audio sistemi_

Void Acoustics dizajnira, proizvodi i distribuira napredne profesionalne audio sisteme za instalirane ili privremene zvučne sektore za performans uživo. Kompanija nudi evoluiranu, naprednu seriju audio rešenja koje obuhvataju sisteme zvučnika, pojačala, kontrolnu elektroniku i dodatnu opremu. Njihovi visoko kvalifikovani i iskusni inženjeri uspešno su objedinili pionirske tehnologije sa revolucionarnom estetikom dizajna, omogućivši Void-u da stekne reputaciju u svetu za proizvode visokog uticaja koji kombinuju zvučne i vizuelne inovacije.

Osnovan 2002. godine od osnivača i glavnog inženjera dizajna Rog Mogale-a, proizvodi Void sada su dostupni širom sveta, uz distributivnu mrežu koja se neprestano razvija, raste i pruža sve veći pristup i podršku. Kupci cene vrhunski kvalitet zvuka, jedinstveni dizajn, pouzdanost i izvanrednu postprodajnu uslugu zbog koje je kompanija proslavljena. Strast kompanije Void za izvrsnošću obuhvata ne samo njegove proizvode, ljude i usluge, već i potpunu svest o pitanjima zaštite životne sredine.

Void Link

Shop_

Website

http://voidacoustics.com

Estabilished

2002

PA

1-7

Elation

Inovativna i praktična rešenja_

Elation Lighting Inc. je privatna korporacija osnovana 1992. Danas nudimo najkompletniji sistem alata za scensku rasvetu sa proizvodima posebno dizajniranim za tržišta na kojima poslujemo - pozorišna i koncertna scena, iznajmljivanje / produkcija, studio / emitovanje, crkva, korporativni AV, izložbe, noćni klubovi, tematski parkovi i kruzeri. Svi danasnji proizvodi dizajnirani su i projektovani u SAD-u i prodaju se preko naših kancelarija u SAD-u i Evropi putem široke mreže distributera, kao i partnera u celom svetu.

Naša misija je jednostavna, da pružimo najbolje proizvode i usluge u klasi, istovremeno nudeći najbolju vrednost: koeficijent učinka u industriji, pomažući dizajnerima i producentima da ostvare svoju viziju. Elation je počastvovan što ima nagrađivane inovativne proizvode koji pariraju najpoznatijim brendovima u industriji, a takođe smo veoma ponosni na pružanje vodećih tehnoloških rešenja koja su namenjena montažerima profesionalnih osvetljenja i video tržišta.

Naša vizija je da donesemo inovativna, a opet praktična rešenja za tržište zabave koja se zasnivaju na vašim potrebama i zahtevima. Trudimo se da ne samo slušamo, već da i delujemo u skladu sa zahevima tržišta i sa potrebama naših kupaca.

Elation Link

Shop_

Website

https: //www.elationlighting.eu

Estabilished

1992

PA

1-8

Meyer Sound

Neprekidna težnja za kvalitetom_

Meyer Sound je zadržavanjem procesa dizajna, inženjeringa i proizvodnje u sedištu Berkeley, California našao način da se obezbedi da oni budu ručno izrađeni u skladu sa njihovim izuzetno zahtevnim standardima.

Neprestano analiziramo proizvodne metode i izbor materijala i vršimo iscrpnu kontrolu kvaliteta koja stoji iza legendarne konzistentnosti i pouzdanosti Meyer Sound proizvoda. Inovacija, međutim, nikada nije krajnji cilj. Svi Meyer zvučni sistemi rezultat su inženjerske potrage koja uzima u obzir sve elemente od audio izvora do toga kako ljudi zapravo čuju.

Meyer Sound Link

Shop_

Website

https://meyersound.com

Estabilished

1979

PA

1-9

Obsidian

Prerađeno strašću_

Obsidian kontrolni sistemi kombinuju preko 25 godina iskustva u razvoju profesionalnih rešenja za kontrolu osvetljenja za zabavu kao i za automatizovana i pozorišna osvetljenja.

Nasleđe osnovnog razvojnog tima seže sve do 1992. godine nagrađivanom serijom CASE upravljačkih konzola, MAXXYZ upravljačkom konzolom, Eureka i Makedia Media serverima, M-serijom / M-PC platformom.

Naše proizvode dizajniraju i održavaju profesionalci koji nude širok spektar kontrolne rasvete. Korisnici mogu direktno da razgovaraju sa našim inovativnim timom o svim informacijama jer svoje proizvode izrađujemo imajući krajnje korisnike na umu.

Obsidian Link

Shop_

Website

https://obsidiancontrol.com

Estabilished

1992

PA

2-0