Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

Tržišta

Projektovanja i instalacije_

Ugostiteljstvo

Oživite prostor kreativnim audio, video i tehnologijama rasvete_

Komunicirajte kroz svoj brend i oživite prostor kreativnim audio, video i tehnologijama rasvete koje su projektovane, instalirane i u potpunosti podržane od strane SkyPro-a.

Mogućnosti su neograničene: istaknite svoju posvećenost usluzi, podesite raspoloženje, oduševite vaše goste ili prenesite važne informacije istovremeno držeći svoju publiku povezanu i okupljenu oko vašeg brenda.

SkyPro pomaže našim klijentima iz ugostiteljstva i zabave da premaše očekivanja svojih gostiju sa fleksibilnim audio-vizuelnim tehnologijama i tehnologijama rasvete koje su jednostavne za korišćenje.

TR

0-1

Kompanije za iznajmljivanje i događaje

Za korporacije, festivale, muzičke turneje, maloprodajne objekte, udruženja_

Isporučujemo najbolju tehnologiju za događaje i pružamo našim klijentima izuzetnu korisničku podršku.

Naš glavni fokus je da pružimo vama, klijentu kao i vašim gostima zajedničko nezaboravno iskustvo. Za korporacije, festivale, muzičke turneje, maloprodajne objekte, udruženja, naš tim kreira najinovativnija rešenja za nezaboravna iskustva.

Uz podršku naše matične kompanije Sky Solutions i Sky Media, SkyPro može pružiti tehnologiju i za događaje uživo.

TR

0-2

Objekti za stanovanje

Audio i video tehnologije sa inovativnom kontrolom_

Pružamo najbolja moguća rešenja za multifunkcionalnu zonu audio i video tehnologije sa inovativnom kontrolom za sve vrste objekata za stanovanje.

Naši partneri: YAMAHA, BOSE, NEC, SAMSUNG, PIONEER, AUDAC

TR

0-3

TV

TV, live prenos i video produkcija_

SkyPro je establirani provajder za sve vrste AV i rasvetne tehnologije za TV i live prenos.

Rešenja za rasvetu, audio i video opremu deo su naših usluga posebno prilagođenih za TV i video produkciju.

TR

0-4

Digitalni Signage (displej)

Olakšajte komunikaciju_

Digitalna signalizacija je moćan i fleksibilan medij vizuelne komunikacije. Bez obzira da li je vaš cilj da poboljšate angažovanje, olakšate komunikaciju ili stvorite iskustveno okruženje sa velikim uticajem, SkyPro je tu da vam pomogne.

Digitalna signalizacija redefiniše način na koji organizacije komuniciraju sa kupcima, zaposlenima i partnerima. Napredak u kvalitetu audio-video zapisa, veliki protok i pojednostavljeni softver za implementaciju gde trgovci, restorani, korporacije, škole, bolnice i biro za posetioce mogu isporučiti personalizovani sadržaj u stvarnom vremenu koji je osmišljen za informisanje i angažovanje određene publike u određeno vreme. Bilo kojom mrežom ekrana visoke rezolucije može se upravljati i nadzirati kako bi se osiguralo maksimalno produženje rada i performansi u odnosu na zadate ciljeve. Na konvergenciji AV-a, IT i softvera postoje jedinstvene i bezbrojne mogućnosti za razlikovanje brendova kao i njihove interakcije sa ciljnom publikom.

TR

0-5

Obrazovanje

Napredne tehnologije audio-vizuelne komunikacije_

Na svakom stupnju obrazovanja, SkyPro pruža usluge integracije obrazovne tehnologije kako bi pomogao našim klijentima u obrazovanju da postignu svoje nastavne ciljeve.

Napredne tehnologije audio-vizuelne komunikacije, uključujući snimanje predavanja, uranjanje u virtuelnu učionicu i interaktivnu video komunikaciju, pomažu vam da stvorite zanimljivo i efikasno obrazovno iskustvo.

Dizajniranje, izgradnja, upravljanje i podrška kolaborativnih rešenja koja zadovoljavaju jedinstvene ciljeve i izazove vaše ustanove i učenika je ono što radimo najbolje.

TR

0-6

Korporativno

Stvaranje prostora za inovacije, strategiju i saradnju_

Blisko sarađujući sa mnogim kompanijama u proteklih 25 godina, SkyPro razume izazove i rešenja potrebna za postizanje neverovatnih rezultata za naše korporativne klijente u današnjem modernom korporativnom okruženju.

Ubrzajte i unapredite svoju kompaniju stvaranjem prostora za inovacije, strategiju i saradnju. Kao vodeći provajder AV tehnologije SkyPro će vam pružiti AV rešenja koja će premašiti komunikacione i poslovne ciljeve vaše organizacije.

Trudimo se da svima koji uđu kroz vrata pružimo besprekorno i nezaboravno iskustvo. Izgradnjom skalabilnog, standardizovanog i uslužnog rešenja, SkyPro može pomoći vašem preduzeću da bude konkurentnije, poboljša vaše poslovanje i pruži neverovatne rezultate vašim klijentima.

TR

0-7

Sportski dogadjaji

Мoderna rešenja za bilo koju vrstu sportskih događaja_

Današnji sportski događaji su složeni objekti koji mogu da pruže mnogo različitih usluga posetiocima. Javni audio ili koncertni audio sistemi sa svetlima za binu ili zahtevna rasveta za prenos HD televizije uživo, zajedno sa velikim ekranima većih razmera su važan deo SkyPro poslovanja.

Imamo moderna rešenja za bilo koju vrstu malih ili velikih sportskih događaja.

TR

0-8

Bioskopi

Prvi izbor za nove digitalne bioskopske_

Uvođenjem DCP-a SkyPro postaje prvi izbor za isporučivanje nove digitalne bioskopske projekcije.

Dizajniramo i instaliramo “surround” sisteme prema važećim bioskopskim standardima uz pomoć naših partnera iz NEC, EAW, JBL, DOLBY.ULS, SCREENLINE

TR

0-9

Theatre

Opreme za scenu i pozorišnie sisteme_

Dugogodišnje iskustvo u dizajnu i integraciji pozorišta učinilo je SkyPro vodećim izvođačem opreme za scenu i integratorom pozorišnih sistema u regionu.

Naš tim za upravljanje projektima i menadžment za nadgledanje usko koordiniraju kako bi obezbedili najbolju montažu na licu mesta gde god da se projekat gradi. Potpuno mehaničko sastavljanje i pre-testiranje se uvek rade u našim radionicama. Pogonske ormariće, stalak za opremu, potpuno ožičenje i testiranje vrši se u našim električnim radionicama.

Naše iskustvo dolazi iz stvarnih primena rasvetnih rešenja i znanja o tome kako napraviti različite uređaje i industrijske mreže da neometano rade, zajedno stvarajući maksimalnu efikasnost.

TR

1-0