Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

Upoznajte naš tim

Iskusni profesionalci koji vole svoj posao_

Naša Priča

Profesionalni AV sistemski integrator_

SkyPro je najveći sistemski integrator koji je specijalizovan za audio i vizuelna rešenja, poslujući u Srbiji i regionu. Kompanija je deo Sky korporacije, sa preko 20 godina iskustva. SkyPro sa zadovoljstvom nudi inovativna AV rešenja koja omogućavaju organizacijama i preduzećima da sarađuju, stvaraju i dele ideje uz pomoć najsavremenije audio-vizuelne tehnologije.

Pružamo prilagođena i jedinstvena audio, vizuelna i svetlosna rešenja za ugostiteljstvo, zabavnu industriju, obrazovanje, kao i kompanijama za rentiranje svih veličina na području jugoistočne Evrope. Tim stručnih konsultanata, inženjera i tehničara radi sa klijentima od kreiranja dizajna i planiranja do instalacije i obuke upravljanja integrisanim audiovizuelnim sistemima.

Saradnja sa kompanijom SkyPro će vam omogućiti rad sa timom veterana AV industrije koji su dizajnirali i integrisali stotine inovativnih, prilagođenih audio-vizuelnih rešenja. Naša snaga leži u našoj sposobnosti da slušamo i razumemo jedinstvene potrebe svakog klijenta, kao i u kreativnosti pri rešavanju svakog izazova sa kojim se susretnemo.

UT

0-1

Vrednosti koje zastupamo

Vizija & Dostignuća_

Konstanto negujemo naše vrednosti:

 • Kreativnost
 • Težnju ka inovacijama
 • Posvećenost
 • Pouzdanost
 • Timski rad
 • SKY PRO /2020

  MT

  1-3
  Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_