Koncert iHeartRadio-a ALTer EGO

Održan 15. januara u The Forumu u Los Anđelesu
Koncert iHeartRadio-a ALTer EGO održan 15. januara u The Forumu u Los Anđelesu čija je energija buke održavala radost rasprodate publike što se vraća na događaj uživo.

Dizajner produkcije Patrick Dierson iz The Activiti je takođe bio oduševljen i osvetlio neka od najvećih imena alternativnog roka - Coldplay, All Time Low, Imagine Dragons, Kings of Leon, Måneskin, Twenty One Pilots, Willow i Avril Lavigne, koristeći veliki paket osvetljenja koji je uključivao Elation Professional Artiste Mondrian™ LED profil koji je isporučio 4Wall Entertainment.

Ukupno 26 Mondrian jedinica je korišćeno u dizajnu koji je kombinovala i osvetljenje i video elemente. "S obzirom na to koliko je jedinica puna funkcija, odlučili smo da je koristimo kao glavnu profilnu jedinicu za ovu emisiju", rekao je Dierson. Snaga preko 51.000 lumena, Artistte Mondrian koristi prilagođeni LED izvor da bi proizveo uski snop od 3° iz širokog PC sočiva od 222 mm. Sveobuhvatni FX paket uključuje Elation-ov pionirski SpectraColor sistem mešanja boja sa 7 boja, kao i beskrajno rotaciono pozicioniranje noževa.

Location: Beograd

Date: February, 25_2022