Obsidian Control Systems

NETRON EP2 EtherDMX node
Obsidian Control Systems predstavlja fleksibilan, kompaktan NETRON EP2 EtherDMX node

Obsidian Control Systems najavljuje najnoviji dodatak svom izuzetno uspešnom i brzo rastućem NETRON asortimanu inovativnih uređaja za distribuciju podataka. NETRON EP2™ je rešenje bez kompromisa od Ethernet do DMX mrežnog prolaza za profesionalnu upotrebu na tržišta osvetljenja i AV. Deo NETRON porodice EtherDMX nod lak za korišćenje, nudi rešenje za bilo koji tip sistema koji zahteva robustan hardver, fleksibilnu konfiguraciju i pouzdano rešenje Ethernet-DMX mrežnog prolaza po pristupačnoj ceni.

Pogodno za instalaciju distribuiranih DMX univerzuma u prostorima, univerzalno kućište EP2 omogućava montažu u kutije sa 2 grupe (SAD) kao i okrugle kutije evropskog standarda od 50 mm u istom izuzetno kompaktnom dizajnu. EP2 se isporučuje sa potpuno metalnom zadnjom kutijom i uključenim tačkama za pričvršćivanje M10 i M12 rešetkastih vijaka, kao i univerzalnim USB-C napajanjem.

NETRON EP2™ nudi dva 5-pin DMX/RDM optički izolovana porta, dvosmerni za DMX ulaz i izlaz. Dizajniran sa lakoćom korišćenja, jednostavan je za konfigurisanje preko 1,3” OLED ekrana i enkodera ili integrisanog sistema web menija. Napaja se putem POE ili USB-C, uključuje fabrička i korisnička podešavanja za trenutna podešavanja plug-and-play. Sledi istu proverenu strukturu menija prilagođenu korisniku kao postojeći NETRON node uredjaji. NETRON EP2 takođe otključava ONYX Nova licencu, omogućavajući do četiri univerzuma DMX izlaza.

EP2 je deo fleksibilnog opsega distribucije podataka NETRON kompanije Obsidian Control Systems koji obuhvata Ethernet do DMX gateway, DMX razdelnik i DMX/RDM razdelna rešenja. NETRON uređaji podržavaju Art-Net, sACN, DMX-512 i RDM protokole i brzo stiču reputaciju pouzdanog rada 24/7.

Location: Beograd

Date: March, 09_2022