LightJockey – kraj jedne ere

Jedno od najduže dostupnih softverskih rešenja za kontrolu osvetljenja na tržištu
LightJockey kompanije Elation Professional je jedno od najduže dostupnih softverskih rešenja za kontrolu osvetljenja na tržištu. Sada, nakon više od dve decenije rada i sa desetinama hiljada sistema na tržištu, došlo je vreme da se LightJockey graciozno povuče.

Pošto tekuće bezbednosne promene u Windows-u sprečavaju LightJockey da pouzdano funkcioniše, doneta je odluka da se softver za kontrolu osvetljenja postepeno ukine sa pokretanjem najnovijeg sistema Windows 11 u oktobru. Poslednji LightJockey komplet je prodat i ovaj legendarni softver - početna tačka za mnoge profesionalce u poslu - više se neće razvijati.

Prelazak na novo i moderno softversko rešenje je, međutim, jednostavan. LightJockey USB DMX hardver je prepoznat od ONYX-a, inovativne platforme za kontrolu osvetljenja koja je laka za rukovanje od strane Obsidian Control Sistems.

Plug-and-play drajveri otključavaju bilo koji uređaj na ONYX NOVA licencu, koja nudi četiri DMX univerzuma, Art-Net ili saACN podršku. Jednostavno preuzmite ONYX, povežite LightJockey DMX adapter i uživajte u neograničenim kreativnim mogućnostima.

Obsidian nudi mnoštvo onlajn video zapisa za obuku kako bi pomogao profesionalcima da lako nauče i konvertuju svoje sisteme sa LightJockey-a u ONYX.

Pronađite ih na https://obsidiancontrol.com/training_videos

Da biste saznali više o ONYX i Obsidian kontrolnim sistemima, posetite https://obsidiancontrol.com/onyx

Location: Beo

Date: February, 28_2022